Onze dienstverlening

Via Proviteq vind je de beste professionals voor vaste functies via werving & selectie, voor interim-opdrachten en via detachering. Wil je advies of hulp bij het invullen van opdrachten? Wij delen graag ons netwerk en onze expertise met je. Zo zorgen we er samen voor dat je de geschikte professional op de juiste plek krijgt. Interesse of vragen?

Werving & Selectie

Maak via werving & selectie gebruik van ons netwerk. Wij gaan op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen jouw organisatie. Dit bespaard jou geld, tijd en je krijgt een nieuwe collega die helemaal past en de organisatie vooruit helpt. Alleen als één van onze kandidaten, naast de juiste kwalificaties, ook de juiste match met de organisatie heeft, zijn we geslaagd.

Uitzenden & detacheren

Extern personeel zorgt binnen je organisatie voor flexibiliteit, vernieuwing en expertise. Vaak gaat inhuren gepaard met kopzorgen. Niet snel genoeg de juist mensen kunnen vinden, de controle kwijt zijn over kosten of twijfel hebben over het juist toepassen van wet- en regelgeving. Allemaal factoren die kunnen zorgen voor onrust. Dit neemt Proviteq uit handen en zorgt er voor dat de inhuur van personeel duidelijk en transparant is. Hierdoor heb je grip op de inhuur van personeel.

Onze vakgebieden

Toonaangevende bedrijven in allerlei branches ontvangen jou met open armen. Jij gaat aan de slag met complexe installaties, bouwwerken en projecten. Dit doormiddel van flexibele opdrachten of juist doormiddel van een vaste baan bij indrukwekkende werkgevers.
Engineering
Vooruitgang betekent verandering. Dat weten de organisaties uit ons netwerk maar al te goed. Om die veranderingen soepel te laten verlopen ben jij onmisbaar. Met slimme recruitmentstrategieën, HR-advies en ervaring breng jij organisaties verder.
HRM
De kwaliteit van het management bepaalt in belangrijke mate hoe effectief en efficiënt een afdeling is. En dus ligt de lat hoog, want elke dag opnieuw moet het management de faciliteiten bieden en de omstandigheden creëren die medewerkers in staat stellen tot het leveren van optimale prestaties. Jij weet, doormiddel van opleiding en ervaring, hoe jij dit voor elkaar krijgt.
Management
Jij bent de persoon verantwoordelijk is voor het QHSE- of KAM-beleid binnen een organisatie. jij richt zich hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie.
QHSE