Welkom bij Proviteq

Werk maakt gelukkig dat is waar wij in geloven. Dagelijks zetten wij ons in om uitdagende vraagstukken op te lossen. Hiermee tillen wij onszelf, jou en organisaties naar een hoger niveau. Samen met jou gaan we op zoek naar de uitdaging waar jij het verschil maakt. Dit doen wij door de tijd te nemen, zowel voor jou als de opdrachtgever. Hierdoor ontstaan langdurige werkrelaties en dat is waar wij voor staan.

Onze Cultuur

Wij gaan voor groei en resultaat, maar altijd vanuit het menselijke aspect. Dat dit prima samengaat bewijzen we iedere dag. Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is altijd fijn om je verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Dit is waar Proviteq voor staat. Bij Proviteq werken professionals met een visie. Mensen die jouw vraagstukken en uitdagingen goed begrijpen. Dit is wat ons drijft en waar we onze doelen op baseren. Met oprechte aandacht, ondernemerschap, doortastendheid en flexibiliteit helpen wij dagelijks mensen naar de volgende stap in zijn of haar carrière.  

Onze vakgebieden

Toonaangevende bedrijven in allerlei branches ontvangen jou met open armen. Jij gaat aan de slag met complexe installaties, bouwwerken en projecten. Dit doormiddel van flexibele opdrachten of juist doormiddel van een vaste baan bij indrukwekkende werkgevers.
Engineering
Vooruitgang betekent verandering. Dat weten de organisaties uit ons netwerk maar al te goed. Om die veranderingen soepel te laten verlopen ben jij onmisbaar. Met slimme recruitmentstrategieën, HR-advies en ervaring breng jij organisaties verder.
HRM
De kwaliteit van het management bepaalt in belangrijke mate hoe effectief en efficiënt een afdeling is. En dus ligt de lat hoog, want elke dag opnieuw moet het management de faciliteiten bieden en de omstandigheden creëren die medewerkers in staat stellen tot het leveren van optimale prestaties. Jij weet, doormiddel van opleiding en ervaring, hoe jij dit voor elkaar krijgt.
Management
Jij bent de persoon verantwoordelijk is voor het QHSE- of KAM-beleid binnen een organisatie. jij richt zich hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie.
QHSE