Open sollicitatie 

 Heb je niet de vacature gevonden die bij je past? Maar wil je toch graag dat wij je helpen bij je zoektocht? Schrijf jezelf dan in doormiddel van een open sollicitatie. Voeg je cv en motivatie toe en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Onze vakgebieden

  Toonaangevende bedrijven in allerlei branches ontvangen jou met open armen. Jij gaat aan de slag met complexe installaties, bouwwerken en projecten. Dit doormiddel van flexibele opdrachten of juist doormiddel van een vaste baan bij indrukwekkende werkgevers.
  Engineering
  Vooruitgang betekent verandering. Dat weten de organisaties uit ons netwerk maar al te goed. Om die veranderingen soepel te laten verlopen ben jij onmisbaar. Met slimme recruitmentstrategieën, HR-advies en ervaring breng jij organisaties verder.
  HRM
  De kwaliteit van het management bepaalt in belangrijke mate hoe effectief en efficiënt een afdeling is. En dus ligt de lat hoog, want elke dag opnieuw moet het management de faciliteiten bieden en de omstandigheden creëren die medewerkers in staat stellen tot het leveren van optimale prestaties. Jij weet, doormiddel van opleiding en ervaring, hoe jij dit voor elkaar krijgt.
  Management
  Jij bent de persoon verantwoordelijk is voor het QHSE- of KAM-beleid binnen een organisatie. jij richt zich hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, houdt toezicht op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en besteedt aandacht aan het creëren van draagvlak voor QHSE binnen de organisatie.
  QHSE